Tuesday, February 4, 2014

I'M AN ANGEL AND I KNOW IT


                                                  I'M AN ANGEL AND I KNOW IT

I believe that I'm an angel, although I do not act like one all the time. 
I tend to forget this and then instead believe something ridiculous, for instance, that I am a born sinner and will never come close to reaching the level where my best brother, Jesus Christ is standing. That is how religion was instilled into my brain in school in the old days, and it can be really hard to deprogram such a belief.

Today I KNOW that I am surely holy and “heaven-like” – because it is often said that God created the man in His image... and I choose to believe that story. (If you think now: Smiler is not human - I say to you - think again)!

Regularly I have to remind myself of this because my behavior is controlled by my believe of who I am and what I want! Indeed I want to be “with myself” and show love, joy and creativity as often as I can – which is a gift from God’s omnipotence.

Pictures don’t lie... which showed when my creator Gegga took a snow bath the other day!
ÉG ER ENGILL OG ÉG VEIT ÞAÐ!

Ég trúi því oftast nær að ég sé engill þó ég hagi mér ekki alltaf sem slíkur. 
Ég á það nefnilega til að gleyma því og trúa þá einhverju fáránlegu í staðinn, t.d. því að ég sé fæddur syndari og muni aldrei ná með tærnar þar sem Jesús - minn besti bróðir - hefur hælana! Þannig var sú trúarfræðsla sem ég fékk í den og erfitt getur verið að “afprogrammera” hana.

Í dag VEIT ég þó að ég er fullkomlega heilagur og guðdómlegur – enda er jú sagt að Guð hafi skapað manninn í sinni mynd – og ekki lýgur sú saga. (Ef þú hugsar nú: Smiler er ekki mennskur - segi ég - hugsaðu betur)!

Ég þarf að minna mig á þetta reglulega því hegðun mín stjórnast af trú minni um það hver ég er og hvað ég vil! Ég vil jú endilega ná sem oftast að “vera með sjálfum mér” –  sýna kærleikann, gleðina og sköpunarkraftinn sem er gjöf frá almættinu og ég bý svo ríkulega að!

Myndir ljúga ekki... sem sýndi sig er Gegga skapari minn lagðist í snjóbað um daginn!


Hug and smileNo comments: